Gebruiksaanwijzingen

Lees alstublieft de gebruiksaanwijzingen en wasvoorschriften zorgvuldig voordat u de producten gebruikt.

Back On Track adviseert de producten opbouwend te gebruiken in het begin. Na korte tijd beleeft men vaak al een afname van de pijn en een positieve inwerking op gespannen spieren en stijve gewrichten. Bij een meer hardnekkige situatie kan zonder problemen de draagtijd verlengd worden, oplopend naar 10-20 dagen.

Gebruik de producten max. 4 uur de eerste 2-3 dagen. Het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect dat dit materiaal geeft.

Bij een klein aantal gebruikers kunnen tintelingen of lichte toename van de pijn optreden in het begin. Soms is een lichte zwelling zichtbaar. Dit komt door de verhoogde bloedsomloop, wat eigenlijk een goed teken is van het effect van het keramische materiaal. Geef in deze gevallen het lichaam even rust, stop met dragen van het product totdat de zwelling is verdwenen. Daarna kan het product weer gedragen worden.

Na de introductieperiode zou men het gebruik kunnen verhogen naar 8 uur per dag, of langer.

Back On Track werkt bij rust maar ook wanneer we slapen. Bij beweging van het lichaam komt meer warmte vrij. Omdat het keramische materiaal dan meer warmte van het lichaam weerkaatst wordt het effect bij beweging verhoogd.

Voor maximaal rendement van Back on Track dient het product direct in contact te staan met de huid. (indien noodzakelijk kan een dunne katoenen stof ertussen worden gelegd).

Let op: Gelijktijdig gebruik van crème of zalf op de huid wordt afgeraden. Het kan het effect van Back on Track nadelig beïnvloeden.

Gebruik de producten alleen volgens de gebruiksaanwijzingen en raadpleeg een dokter als de symptomen blijven. Niet gebruiken tijdens zwangerschap/dracht.

Wasvoorschrift.

Back on Track producten kunnen op 30 graden C. gewassen worden met een normaal wasmiddel.

Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter. Hangend drogen. De producten kunnen gestreken worden bij max. 50 graden C.

Doordat het werkzame keramische materiaal net als het kleurpigment zich in de vezels bevindt kan het niet verdwijnen in de was. De stof blijft werkzaam.

 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzenden via MyParcel

VERZENDKOSTEN
VASTE LAGE PRIJS: € 4,95 
Gemakelijk retourlabel opvragen á €4,95 per pakket en €3,50 per brievenbuspost 

  • ​Gratis ophalen in Wanneperveen
  • Snel thuisbezorgd 
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig via IDEAL betalen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

© 2018 - 2021 Van der Haar Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel