HARCOUR

harcour-logo.jpg

HARCOUR is een Frans modemerk dat erin is geslaagd om op te vallen, niet alleen vanwege zijn elegantie, maar ook vanwege zijn creativiteit en geavanceerde innovatie. Omdat paardrijden een levensstijl is, ontwerpt Harcour elk jaar 2 collecties in beperkte oplage en gewijd aan de paardensport om het dagelijkse leven van de ruiters aan te passen en om hen producten aan te bieden met oog-aantrekkingskracht die zowel mode als up-to-date zijn. Harcour biedt ook 1 permanente lijn voor sportieve behoeften als training en competitie.
We vergeten niet dat paardrijden een sport is en we staan erop om materialen van topkwaliteit te selecteren: elasticiteit voor bewegingsvrijheid, speciale samenstelling voor constante lichaamstemperatuur en technische matrialen om uw paardenreacties te voelen.
Sinds de oprichting in maart 2015 is Harcour snelgroeiend en worden zijn producten gedistribueerd via een netwerk van 500 partnerwinkels in Frankrijk en wereldwijd.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzenden via MyParcel

VERZENDKOSTEN
VASTE LAGE PRIJS: € 4,95 
Gemakelijk retourlabel opvragen á €4,95 per pakket 

  • ​Gratis ophalen in Wanneperveen
  • Snel thuisbezorgd 
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig via IDEAL betalen

MOK

Chevadonyll Mokthee is een kruidenmix die u het paard door het drinkwater of door de slobber geeft. Het is ontwikkeld voor de volgende chronische aandoeningen:
Mok - Eiwitvergiftiging - Gewrichtspijn - Temperatuurhuishouding - Verstoorde hypofysewerking
Wat is Mok? Mok is een verzamelnaam voor alle huidproblemen die het vaakst voorkomen in de kootholte van één van de achterbenen, maar kan zich ook uitbreiden naar de zijkanten en naar de voorbenen.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

© 2018 - 2023 Van der Haar Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel