BUSSE

Het kopen van een uitrusting voor ruitersport is een zaak van vertrouwen. Individueel, uitvoerig advies is heel belangrijk, want het gaat om het welbevinden, de veiligheid en het prestatievermogen van paard en ruiter. 

We leveren uitsluitend aan speciaalzaken in ruitersport en ondersteunen deze door onze marketing in advies en verkoop. Door het beschikbaar houden van een groot magazijn kan een uiterst snelle levering binnen de 24 uur met de courante pakketdiensten plaatsvinden

BUSSE maakt ruitersport mooier

Reeds in 1973 opgericht in Hamburg, legt het bedrijf zich sinds 1998 in Lohne onder leiding van de nieuwe eigenaar en zaakvoerder Ed Decker zich intensief toe op de ontwikkeling, productie en verkoop van een excellente uitrusting in ruitersport. Het nieuw opgerichte gebouwencomplex in Lohne met 6.200 m2 biedt plaats voor beheer, ontwikkeling, opslag en verzending. 
In 2001: de sterk groeiende onderneming neemt nog een uitbreiding II met een extra hoogbouwmagazijn en verdere kantoor-, opleidings- en showruimtes in gebruik op een extra oppervlak van 1.800 m2
In 2008 heeft BUSSE niet alleen gekozen voor een nieuw bedrijfslogo, maar streeft ook in al zijn activiteiten de achterliggende filosofie na: "Fascinatie en eisen van de ruitersport liggen in een harmonische communicatie tussen paard en ruiter. Het is ons doel om dit partnerschap nog eenvoudiger, zorgelozer en succesvoller - gewoonweg mooier - te maken." 
De continue succesvolle koers van de onderneming vereist in 2012 opnieuw een uitbreiding van de capaciteiten en leidt tot de nieuwbouw van Opslagplaats III met 1200 m2.  
In 2015 vond de vierde uitbreiding plaats in de vorm van een extra commissiegoederen- en verzenddepot met container docking op 625 m2. De totale oppervlakte bedraagt nu 10.000 m2.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzenden via MyParcel

VERZENDKOSTEN
VASTE LAGE PRIJS: € 4,95 
Gemakelijk retourlabel opvragen á €4,95 per pakket 

  • ​Gratis ophalen in Wanneperveen
  • Snel thuisbezorgd 
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig via IDEAL betalen

MOK

Chevadonyll Mokthee is een kruidenmix die u het paard door het drinkwater of door de slobber geeft. Het is ontwikkeld voor de volgende chronische aandoeningen:
Mok - Eiwitvergiftiging - Gewrichtspijn - Temperatuurhuishouding - Verstoorde hypofysewerking
Wat is Mok? Mok is een verzamelnaam voor alle huidproblemen die het vaakst voorkomen in de kootholte van één van de achterbenen, maar kan zich ook uitbreiden naar de zijkanten en naar de voorbenen.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

© 2018 - 2023 Van der Haar Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel